AGENDA

16-11-2019

 

Prinsenbal

 

 

Op deze avond zal onze prins bekend worden gemaakt!
Dresscode: Casual 

 

17-11-2019

 

Bekendmaking jeugdprins

 

 

Op deze dag zal onze Jeugd Prins bekend worden gemaakt! Daarnaast zullen er deze dag foto's gemaakt worden van de gehele hofhouding.

 

11-01-2020

 

Nieuwjaarswensen / Playbackavond 

   

We gaan tijdens deze avond weer de mooiste optredens zien van onze eigen leden! Elk jaar is het weer een strijd wie er met de bokaal naar huis gaat... Wie wordt het dit jaar?!?!

 

07-02-2020

 

Jeugdavond

   

Op deze avond zullen de jongeren tussen de 10 en 15 jaar het Carnaval vieren met een DJ.

 

08-02-2020

 

G-Carnaval

   

Met veel plezier organiseren we wederom het Naardens G-Carnaval. Een feestmiddag voor alle gehandicapten uit het Gooi en tevens een middag die voor de feestvierders al vele jaren als onmisbaar wordt gezien en waar altijd door hen met veel plezier aan wordt teruggedacht. Op zaterdag 16 februari is het weer zover: de deuren van sportzaal de Sprong aan de Keverdijk in Naarden staan open om u te ontvangen voor dit feest! Prins Ravel LIII en zijn gevolg staan die middag weer klaar om er met veel artiesten voor u een onvergetelijke middag van te maken. Deze middag wordt door “De Vestingnarren” gratis aangeboden, dankzij alle sponsors en adverteerders. 

 

09-02-2020

 

Kindercarnaval

 

 

Vandaag is het feest voor de allerkleinsten!

 

20-02-2020

 

Carnaval voor 66+

   

Vanavond zijn alle 66-plussers welkom op een gezellige avond! Onder andere ouderen uit het Naarderheem en de Veste worden uitgenodigd voor deze gezellige Carnavalsavond.

 

22-02-2020

 

Carnavalsoptocht

 

 

Het startsein van het Naardens Carnaval wordt gegeven door de grote optocht door Naarden. Zoals elk jaar zullen er weer vele deelnemers de mooiste karren bouwen en fantastisch verkleed gaan. In het gemeentehuis zal de Naardense Burgemeester de sleutel overhandigen aan Prins Ravel. Klik hier voor meer informatie over de Carnavalsoptocht.

Na de optocht wil iedereen natuurlijk vieren dat het Carnaval weer is begonnen! Dit kan perfect bij ons in de Sprong! Onder leiding van onze DJ Charles zal het feest gestart worden. 

 

23-02-2020

 

Kroegentocht 

 

 

Zoals elk jaar zal er op de zondagmiddag een kroegentocht plaatsvinden.

 

24-02-2020

 

Rose Montag

 

 

De derde dag! Wie kan er allemaal nog? Trek je mooiste roze outfit aan, want de hoogheid zal weer prijzen uitreiken aan de mooiste kostuums.
Roze maandag, de derde dag van het Carnaval in Naarden. De vereniging knalt maar door!!

Na het succes van vorig jaar belooft de maandagmiddag uit te groeien tot een niet meer weg te denken evenement!
De toegang is gratis vanaf 18 jaar!

 

25-02-2020

 

Blauwe Dinsdag

 

 

Zoals elk jaar zal onze hoogheid op ludieke wijze een stunt uithalen. De locatie om te verzamelen wordt later bekend gemaakt. Ook dit jaar zal het Carnaval weer afgesloten worden in de Sprong! Traditioneel zal de haring door de zaal gaan en zullen wij nog 1x genieten van topartiesten! Blauwe dinsdag, daar moet je gewoon bij zijn.