DANSMARIEKES VESTINGSTERREN

De Vestingsterren!

 

Vestingsterren van Links naar rechts:  Beaudine, Ashley, Yentl, Chinouk, Casey, Lois, Danique en Bibi.

 

Onze vestingsterren gaven antwoord op de vraag: 'Waar kijk je het meest naar uit?'
 

Beaudine
Ik heb het meest zin in de playbackavond, omdat dit een avond is waar mensen creatief te werk gaan en een leuke act neerzetten!

Ashley
Ik kijk het meest uit naar dit hele seizoen, omdat dit mijn eerste jaar is bij De Vestingsterren en het allemaal nieuw is voor mij!

Yentl
Ik kijk het meest uit naar Naarden Pronkt, omdat het altijd een groot gezellig feest is met de hele vereniging!

Chinouk
Ik heb het meest zin in dit hele seizoen, omdat dit mijn eerste jaar als dansmarieke is en ik hoop de komende jaren nog een top tijd te hebben!

Casey
Ik kijk het meest uit naar de optocht, omdat iedereen aan de kant naar alle mooie verklede groepen kan kijken en ik hoop dat we hier weer veel mensen blij mee maken!

Loïs
Ik kijk het meeste uit naar G-Carnaval, omdat je op die dag allemaal lieve en leuke mensen ziet die zo ontzettend blij worden van Carnaval, dat vind ik super leuk om te zien!

Danique
Ik heb het meest zin om van mijn laatste jaar een top feest te maken en terug te kijken op 13 mooie jaren bij De Vestingsterren!

Bibi
Ik kijk het meest uit naar het ‘echte’ Carnaval in maart, omdat dat het weekend is waar iedereen naar uit kijkt en het een groot feest is!

Nathalie, Wendy en Maureen
Wij kijken het meest uit naar de thema-avond op zondag, omdat alle leden altijd goed weten uit te pakken voor een leuke en originele outfit! Wij zijn alweer maanden hard aan het trainen om iedere avond fantastische dansen neer te zetten. We hopen dat jullie ervan genieten!