Prins Ravel L
Array ( [mmgroep_ID] => 26 [mmitem_ID] => 10101140 [mmitem_weight] => 0 [mmitem_naam] => Prins Ravel L [mmitem_actief] => 1 [mmitem_pad] => 10101140.gif [mmitem_type] => image [mmitem_url] => prins-ravel-l [mmitem_locatie] => [mmitem_details] => )

NIEUWS

Aandachtsgebieden

datum: 04-07-2016

Binnen het bestuur en ook met de Raad van Elf is een soort taakverdeling gemaakt om de werkzaamheden met betrekking tot diverse aandachtsgebieden te verdelen zodat niet alles op de schouders komt van maar een kleine groep personen en hierin willen wij ook leden betrekken.
Jullie zullen meer hierover horen in de toekomst. Mocht je ideeën hebben of interesses hebben om wat voor onze vereniging te willen doen, meld dit dan aan op info@vestingnarren.nl

Bestuur

datum: 04-07-2016

Zoals jullie wellicht weten zijn er op de laatste algemene leden vergadering wat bestuurswisselingen door de leden goedgekeurd.
Als voorzitter is Paul Hartong net gestart ter vervanging van Hans Kelderman en is ook Martijn Jagersma toegetreden tot het bestuur. Tevens is aangegeven dat het bestuur het komende seizoen zal zoeken naar een 7e bestuurslid en wel, die is inmiddels gevonden!
Wij hebben de afgelopen maanden gebrainstormed met de Raad van Elf en willen een roulatie systeem starten voor een 7e bestuurslid uit de Raad van Elf.
Wij zijn dan ook bijzonder verheugd jullie te mogen melden dat wij Maurice Looman bereid hebben gevonden om tot het bestuur toe te treden. Hij zal zijn bestuurstaken al vanaf heden starten, maar kan pas officieel worden benoemd op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering.

Website en ledenadministratie

datum: 04-07-2016

Zoals jullie gemerkt hebben is het afgelopen seizoen een nieuwe website www.vestingnarren.nl gestart met Camiel Waanders als webmaster en deze is gekoppeld aan onze ledenadministratie onder verantwoordelijkheid van Rene Dekker.
Geef aub tijdig opzeggingen, wijzigingen van ledeninformatie door op leden@vestingnarren.nl . De contributie zal eind september a.s. worden geincasseerd via de bij ons bekende bankrekening nummers.
Ofschoon niet in grote aantallen, hebben wij nog plek voor nieuwe leden van18 jaar of ouder. Meld je daarom tijdig aan op leden@vestingnarren.nl . Indien nodig zullen wij met een wachtlijst gaan werken bij teveel nieuwe aanmeldingen.12345...