Agenda Vestingnarren

We hebben weer veel leuks op het programma dit jaar. Zet jij het in de agenda?

Zaterdag 13 januari 2024 Playbackshow
We gaan tijdens deze avond weer de mooiste optredens zien van onze eigen leden! Elk jaar is het weer een strijd wie er met de bokaal naar huis gaat… Wie wordt het dit jaar?!?!

Zaterdag 27 januari 2024 Themafeest LAS VEGAS!
Het thema voor deze avond is inmiddels door onze Hoogheid bedacht.  Het wordt Las Vegas

Vrijdag 2 februari 2024 Jeugdavond
Op deze avond zullen de jongeren tussen de 10 en 15 jaar het Carnaval vieren.

Zaterdag 3 februari 2024 G-Carnaval

Met veel plezier organiseren we wederom het Naardens G-Carnaval. Een feestmiddag voor alle gehandicapten uit het Gooi. Een middag die voor veel feestvierders al vele jaren als onmisbaar wordt gezien en waar met veel plezier aan wordt teruggedacht. Prins Ravel LVIII en zijn gevolg gaan er met diverse artiesten een onvergetelijke middag van te maken.
Kosten? “De Vestingnarren” bieden deze middag gratis aan, dankzij alle sponsors en adverteerders. 

Zondag 4 februari 2024 Naardens Kindercarnaval
Een feestelijke middag voor alle kids uit de Gooise Meren met leuke optredens en een playbackcompetitie

Donderdag 8 februari 2024 66+ carnaval
Vanavond zijn alle 66-plussers welkom op een gezellige avond! Onder andere ouderen uit het Naarderheem en de Veste worden uitgenodigd voor deze gezellige Carnavalsavond.

Zaterdag 10 februari 2024 Optocht
Het startsein van het Naardens Carnaval wordt gegeven door de grote optocht door Naarden. Zoals elk jaar zullen er weer vele deelnemers de mooiste karren bouwen en fantastisch verkleed gaan. 

Zondag 11 februari 2024 Carnaval in de Vesting
In de middag houden we weer onze jaarlijkse kroegentocht en ’s avonds gaan we weer knallen.  Dit jaar is het thema op deze avond DISCO

Maandag 12 februari 2024 Rose Montag MIDDAG/AVOND
Roze maandag, de derde dag van het Carnaval in Naarden. De vereniging knalt maar door!! Na het succes van voorgaande jaren belooft de maandagmiddag uit te groeien tot een niet meer weg te denken evenement!

Dinsdag 13 februari 2024 Blauwe dinsdag
Zoals elk jaar zal onze hoogheid op ludieke wijze een stunt uithalen. De locatie om te verzamelen wordt later bekend gemaakt. We sluiten carnaval af in de Sprong! Traditioneel zal de haring door de zaal gaan en zullen wij nog 1x genieten van topartiesten!

Maandag 15 april 2024 Ledenvergadering
Op de ledenvergadering zal het bestuur verslag doen van het afgelopen jaar. Iedereen die lid is, is bij deze van harte uitgenodigd om zijn mening te delen en in te stemmen in de besluiten.