Agenda Vestingnarren

We hebben weer veel leuks op het programma dit jaar. Zet jij het in de agenda?

Zondag 3 november 2024 – Thema Bekendmaking
Het nieuwe carnavalsseizoen staat voor de deur en dat betekent dat er een nieuwe thema zal worden bepaald voor de optocht. Om 15:11 uur zal dit worden bepaald in het Wapen van Naarden. Tot dan!

Zaterdag 16 november 2024 – Prinsenbal
Op deze avond zal onze Prins Ravel LIX bekend worden gemaakt!
Je vroege komst wordt beloond met niet alleen een fantastisch optreden, maar je kunt ook het eerste deel van de avond “betalen” met oude munten!

Zaterdag 17 november 2024- Bekendmaking jeugdprins
Op deze dag zal onze Jeugdprins bekend worden gemaakt! Daarnaast zullen er deze dag foto’s gemaakt worden van de gehele hofhouding.

Zaterdag 11 januari 2025 – Nieuwjaarswensen / Playbackavond
We gaan tijdens deze avond weer de mooiste optredens zien van onze eigen leden! Elk jaar is het weer een strijd wie er met de bokaal naar huis gaat... Wie wordt het dit jaar?!?

Vrijdag 31 januari 2025 en zaterdag 1 februari 2025
Sterrenfestival en Naarden Pronkt weekend met als afsluiter kindercarnaval.

Vrijdag 7 februari 2025 – Jeugdavond
Op deze avond zullen de jongeren tussen de 8 en 15 jaar het Carnaval vieren.

Zaterdag 8 februari 2025 – G-Carnaval
Met veel plezier organiseren we wederom het Naardens G-Carnaval. Een feestmiddag voor alle gehandicapten uit het Gooi. Een middag die voor veel feestvierders al vele jaren als onmisbaar wordt gezien en waar met veel plezier aan wordt teruggedacht. Prins Ravel LIX en zijn gevolg gaan er met diverse artiesten een onvergetelijke middag van te maken.
Kosten? “De Vestingnarren” bieden deze middag gratis aan, dankzij alle sponsors en adverteerders. 

Donderdag 27 februari 2025 – 66+ carnaval
Vanavond zijn alle 66-plussers welkom op een gezellige avond! 

Zaterdag 1 maart 2025 – Optocht
Het startsein van het Naardens Carnaval wordt gegeven door de grote optocht door Naarden. Zoals elk jaar zullen er weer vele deelnemers de mooiste karren bouwen en fantastisch verkleed gaan. s’avonds hebben we de eerste carnavalsavond en gaan we los.

Zondag 2 maart 2025 – Carnaval in de Vesting 
In de middag houden we weer onze jaarlijkse kroegentocht en ’s avonds gaan we weer knallen.  Het thema volgt nog! 

Maandag 3 maart 2025 – Rose Montag MIDDAG/AVOND
Roze maandag, de derde dag van het Carnaval in Naarden. De vereniging knalt maar door!! Na het succes van voorgaande jaren belooft de maandagmiddag uit te groeien tot een niet meer weg te denken evenement!

Dinsdag 4 maart 2025 – Blauwe dinsdag
Zoals elk jaar zal onze hoogheid op ludieke wijze een stunt uithalen. De locatie om te verzamelen wordt later bekend gemaakt. We sluiten carnaval af in de Sprong! Traditioneel zal de haring door de zaal gaan en zullen wij nog 1x genieten van topartiesten!

Maandag 21 april 2025 Ledenvergadering
Op de ledenvergadering zal het bestuur verslag doen van het afgelopen jaar. Iedereen die lid is, is bij deze van harte uitgenodigd om zijn mening te delen en in te stemmen in de besluiten.