LID WORDEN

Carnavalsvereniging De Vestingnarren heeft een groot aantal leden. Dit zijn enthousiastelingen die actief meedoen of alleen de vereniging steunen. Maar allemaal dragen ze het carnavalsfeest in ’t Walletgat een warm hart toe. Voel je je ook betrokken en wil je graag een steentje bijdragen? Sluit je dan aan! Het lidmaatschap kent bij ons geen verplichtingen. Wel heb je als lid een stem. Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering en mag meepraten over het reilen en zeilen van onze vereniging.

Wat kost een lidmaatschap?
Als lid betaal je jaarlijks een klein bedrag aan contributie. Voor €77,- geniet je van de eerder genoemde voordelen. Daarnaast ontvang je een lidmaatschapskaart, waarmee je gratis toegang geniet tot 6 fantastische evenementen (inclusief gratis garderobe), korting op entreekaarten voor Naarden Pronkt en Sterrenfestival en een vriendelijke prijs voor de consumpties zodat het voor iedereen mogelijk is carnaval te vieren.

Hoe word ik lid?
Lid worden is heel eenvoudig. Download het inschrijfformulier, vul de gevraagde gegevens in en stuur deze op naar leden@vestingnarren.nl onder vermelding van lidmaatschap.